Perfecte trouwfoto om in te lijsten

25 maart 2020 Fotografie Perfect White Artglas

Het is je trouwdag en je staat in de file. Geen ideale combinatie en de meeste bruidsparen zouden in de stress schieten. Maar voor één bruidspaar pakte het juist heel bijzonder uit. Hun fotografe Gaby Ermstrang besloot het koppel op de snelweg te fotograferen. Een unieke en perfecte trouwfoto om in te lijsten.

De fotografe realiseert thuis achter de pc dat het wel een hele bijzondere foto is. Dezelfde middag bewerkt ze de foto, laat ze hem inlijsten en overhandigt het aan het bruidspaar Gerald Boom en Joanita Bergshoeff op het huwelijksfeest. Het kersverse bruidspaar is in de wolken met de foto. Een mooie verlenging van een al mooie dag.

Kwaliteit behouden met Pefect White Artglas

Bijzondere herinneringen hebben een bijzonder plek in uw hart, maar ook vaak aan de muur, in een mooie lijst. Zoals de foto van het hierboven beschreven echtpaar, maar ook van de echtparen die op 29 februari zijn, schrikkeldag, getrouwd. En ieder jaar, of over vier jaar, als de trouwdag weer gevierd kan worden, dan is het natuurlijk wel zo mooi als de foto ook nog steeds hetzelfde is; geen verkleuringen of andere beschadigingen door de zonnestralen. Allemaal omdat Perfect White Artglas UV-werend is.

Wij zouden ieder paar dan willen aanraden om die bijzondere foto in te lijsten met Perfect White Artglas. Daarmee is het cirkeltje rond: een prachtige dag, een hele unieke foto in een lijst met glas waar de foto ook op uw eerste jubileum er nog steeds perfect uit ziet!

met en zonder pw2 copy
Foto: Gaby Ermstrang

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?