Perfecte trouwfoto om in te lijsten

05 juli 2023 Fotografie Perfect White Artglas

Het is je trouwdag en je staat in de file. Geen ideale combinatie en de meeste bruidsparen zouden in de stress schieten. Maar voor één bruidspaar (17-08-2015) pakte het juist heel bijzonder uit. Hun fotografe Gaby Ermstrang besloot het koppel op de snelweg te fotograferen. Een unieke en perfecte trouwfoto om in te lijsten (Bron: Telegraaf). 

De fotografe realiseert thuis achter de pc dat het wel een hele bijzondere foto is. Dezelfde middag bewerkt ze de foto, laat ze hem inlijsten en overhandigt het aan het bruidspaar Gerald Boom en Joanita Bergshoeff op het huwelijksfeest. Het kersverse bruidspaar is in de wolken met de foto. Een mooie verlenging van een al mooie dag.

Op 5 juli 2023 staat er opnieuw een bruidspaar in de file. En ook Karin Smit-Ten Napel van bruidsfotografie Met Pitt de bruidsfotoshoot besloot uit te stappen en de reportage op de A6 te maken. Tussen de takken, die door storm Poly op de snelweg waren beland en de vrachtwagens en auto’s die al enige tijd stilstonden, zo lezen we op de website van RTL nieuws.

trouwfoto in de file

Beeld @ Met Pitt

Kwaliteit trouwfoto behouden met Pefect White Artglas

Bijzondere herinneringen, zoals bijvoorbeeld die trouwdag, hebben een bijzonder plek in uw hart, maar ook vaak aan de muur, in een mooie lijst. En ieder jaar als de trouwdag weer gevierd kan worden, dan is het natuurlijk wel zo mooi als dé trouwfoto ook nog steeds hetzelfde is; geen verkleuringen of andere beschadigingen door de zonnestralen. Dat kan met speciaal glas, zoals Perfect White Artglas, dat UV-werend is.

Wij zouden ieder paar dan willen aanraden om een bijzondere trouwfoto in te lijsten met Perfect White Artglas. Daarmee is het cirkeltje rond: een prachtige dag, een hele unieke foto in een lijst met glas waar de foto ook op uw eerste jubileum er nog steeds perfect uit ziet!

met en zonder pw2 copy
Foto: Gaby Ermstrang

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?