Unieke onderscheiding ingelijst

Je ziet ze best wel vaak op kantoren, ingelijste onderscheidingen, oorkonde’s, diploma's of ander documenten voor bijvoorbeeld een gewonnen prijs. Met Perfect White Artglas worden deze beschermd tegen UV-straling en gaan de unieke documenten langer mee.

Gea Iedema-Zondervan (van GJIZ) heeft een unieke onderscheiding en vond het tijd om die te laten herinlijsten nu ze een eigen kantoor heeft. Het betreft de Trim Tab Award die ze uit handen van wijlen Stephen R. Covey kreeg in de tijd dat ze studeerde bij Stenden. Covey is voor velen nog steeds een grote inspiratiebron op het gebied van persoonlijk leiderschap. U kent vast zijn bestseller: De 7 eigenschappen van effectief leiderschap.

Unieke onderscheiding ingelijst Stenden

De Trim Tab Award representeert een student die verantwoordelijkheid neemt voor wat hij of zij doet, binnen de ruimte die hij heeft. Daarmee weet zij in verloop van tijd meer ruimte te creëren en wordt een voorbeeld voor anderen. Het zijn mensen die het verschil weten te maken. (Bron: Stenden online, oktober 2007)

Glas beschermt unieke onderscheiding tegen UV-straling

De inlijsting werd verzorgd door De Lijstenmaker uit Franeker. Naast een zwarte verdiepte lijst is gekozen voor Perfect White Artglas. De eigenschappen van dit glas zijn ook uniek en zorgen ervoor dat de onderscheiding beschermd wordt tegen UV-straling en geen weerspiegeling geeft in het glas omdat het oppervlakte van het glas gecoat is. Zo gaat de unieke onderscheiding nog jaren mee!

Heeft u iets unieks in te lijsten? Vind een verkooppunt bij u in de buurt.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?