De Lijstemaecker

Perfect White Artglass bij de lijstenmaker in Wormer

Kijk eens op zolder of in de linnenkast. U heeft daar vast al lange tijd iets liggen dat nog steeds moet worden ingelijst. Misschien heeft u nog een schilderij staan dat nodig een nieuwe lijst nodig heeft, of een borduurwerk dat al een tijdje af is maar nog steeds ligt te wachten op een mooie afwerking. Of u heeft uw huis een facelift gegeven en al die losse foto’s van de kleinkinderen passen niet meer op de kast. Bij het opruimen van de spullen van een overleden oma zijn antieke kledingstukken uit de kindertijd gevonden en die verdienen een mooi plaatsje aan de muur.

De lijstenmaker heeft een oplossing voor alles wat ingelijst moet worden!

Kortom, heeft u een borduurwerk, tekening, foto, aquarel, oorkonde,  trouw-  of verlovingskaart; of antieke poppenkleertjes, grafiek, acryl- of olieverf schilderij of een beschilderd doek? Ga ermee naar ‘de Lijstemaecker’, dé lijstenmaker in Wormer met een showroom, werkplaats en een atelier waar u altijd geheel vrijblijvend binnen kunt stappen.  Met vakkennis en advies kan zij samen met u een keuze maken uit de vele mogelijkheden. Er zijn houten en aluminium lijsten en met het Perfect White Artglass zal het geheel tot een prachtig en unieke wandversiering worden. Natuurlijk kan er ook nog een (dubbel) passe-partout worden gebruikt om het geheel nog beter tot zijn recht te laten komen.

volg ons op facebook:  www.facebook.com/lijstenmakerwormer

volg ons op het internet: www.delijstemaecker.nl

 

Perfect White Artglass win actie

Nieuw in de campagne is een win-actie, waarbij elke maand 1 persoon het aankoopbedrag (tot 250,-) terug krijgt via Glashandel Wybenga.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  De Lijstemaecker Oosteinde 1 1531 KB WORMER

  Openingstijden

  • dinsdag en woensdag op afspraak
  • donderdag en vrijdag 10.00 - 17.30 uur
  • zaterdag 10.00 - 12.00 uur