De Lijstenmaker Franeker

De Lijstenmakerij Franeker fa. van den Akker al meer dan dertig jaar zijn wij specialisten in alle soorten inlijstingen.

Bij ons vind u in onze showroom allemaal verschillende soorten lijsten, waaruit u als klant kan kiezen. Het maken van een mooie lijst is specialistenwerk, omdat er gekozen kan worden uit verschillende soorten lijsten met allemaal hun eigen profiel en afwerking. Vooral het maken van de verstek hoeken moet naadloos gedaan worden om een mooie lijst te kunnen krijgen. Ook is het belangrijk dat een bepaalde stijl van een gekozen lijst goed past bij het werk en hierbij kunnen wij u graag van advies voorzien. De meeste van onze lijsten worden nog steeds gemaakt van hout, die elk op verschillende manieren met behulp van een passe-partout afgewerkt kunnen worden. Na het kiezen van een goed bijpassende lijst en passe-partout gaan wij voor u aan de slag.

Het inlijsten kan ook gedaan worden met glas om het kunstwerk extra te beschermen. Het is belangrijk om voor speciaal inlijstglas te kiezen, dat geen verkleuring van het kunstwerk veroorzaakt. Dit speciale glas heeft veel minder ijzer in zich dan normaal glas, zodat het groene effect van normaal glas weg is. Wij hebben al deze glassoorten op voorraad.

Naast het inlijsten zijn wij ook Dealer van de giclées van Art Revisited en hebben wij de verkoop van speciale etsen. Tenslotte kunt u ook bij ons terecht als verkoop-en afhaalpunt van fotogeschenk.nl

Maak vrijblijvend een afspraak

Naam
E-mail
Gewenste datum
Locatie
Telefoonnummer (optioneel)
Bericht (optioneel)

Locatie

Profiteer van onze actie

Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

Adres

De Lijstenmaker Franeker Laene 15-B 8801 VM FRANEKER

Openingstijden