Finestrino del Arte B.V.

Perfect White Artglas bij Finestrino del Arte B.V.

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Finestrino del Arte B.V. is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Lijstenmaker Finestrino del Arte B.V. met Perfect White Artglas

Bij ons in Beverwijk kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Beverwijk

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Beverwijk Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Finestrino del Arte B.V. is gevestigd aan de Koningsstraat 91 in Beverwijk.

Maak vrijblijvend een afspraak

Naam
E-mail
Gewenste datum
Locatie
Telefoonnummer (optioneel)
Bericht (optioneel)

Locatie

Profiteer van onze actie

Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

Adres

Finestrino del Arte B.V. Koningsstraat 91 1941 BB BEVERWIJK

Openingstijden