Lijstenmakerij Frans van den Heuvel

LIJSTENMAKERIJ FRANS VAN DEN HEUVEL

De Lijstenmakerij van Frans van den Heuvel is te vinden aan de Ambachtstraat 11 in het Brabantse Schijndel. In het pand is meteen duidelijk dat er op het gebied van lijsten een enorme collectie aanwezig is. Iedereen zal iets van zijn of haar gading kunnen vinden, van hout tot aluminium, van klassiek tot modern. Samen met u zal gezocht worden naar de perfecte oplossing voor al uw inlijstwerk.

In de Lijstenmakerij kunt u ook terecht voor diverse ophangsystemen, schilderslinnen, spiegels, glas en spieramen. Lamineren en passepartouts zijn eveneens zaken waarvoor u terecht kunt.

De Lijstenmakerij Frans van den Heuvel verzorgt al vele jaren inlijstwerk van particulieren, bedrijven en beeldend kunstenaars in de regio. Het vakmanschap dat geboden wordt, zorgt ervoor dat uw schilderij, tekening, poster, borduurwerk of wat u maar wilt laten inlijsten, een fraaie meerwaarde geeft aan uw kunstwerk.

GLAS

U kunt kiezen uit diverse soorten glas voor uw ingelijste werk. Natuurlijk Perfect White Artglas, maar ook Floatglas, Reflo Gallery glas, Water White glas, Clarylglas, Acrylic glas, Museumglas dat Ultra Violet werend is, waardoor het ingelijste werk niet gaat verkleuren.

SPIEGELS

In iedere lijst kan een spiegel. En om iedere spiegel kan een lijst gemaakt worden. Er zijn eenvoudige spiegels, maar ook spiegels met geslepen en facetgeslepen randen.

Bezoek de website van Lijstenmakerij Frans van den Heuvel

KUNST OP ZOLDER

Bij Lijstenmakerij Frans van den Heuvel vindt u ook ‘Kunst op Zolder’. Een ruime collectie van diverse kunstenaars waaronder, Jan Heesters, Cor van den Heuvel, C. Wintrop etc.. Bovendien is er veel werk te zien van de Schijndelse kunstschilder Th. van Oorschot. Van Oorschot schilderde in de traditie van de school van Barbizon, de schilders van de Haagse en Larens school en de schilders van de Amsterdamse impressionisten.

Lees hier meer over ‘Kunst op Zolder

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Lijstenmakerij Frans van den Heuvel Ambachtstraat 11 5481 SM SCHIJNDEL

  Openingstijden

  • maandag t/m zaterdag 09.00 - 12.00 uur
  • buiten openingstijden op afspraak