Ingma Lijstenmakerij

Perfect White Artglas bij Ingma Lijstenmakerij

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Ingma Lijstenmakerij is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Ingma Lijstenmakerij met Perfect White Artglas

Bij ons in Amstelveen kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Amstelveen

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Amstelveen Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Ingma Lijstenmakerij is gevestigd aan de vd Hooplaan 231-23 in Amstelveen.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Ingma Lijstenmakerij vd Hooplaan 231-23 1185 GC AMSTELVEEN

  Openingstijden