Perfect White Artglas

Perfect White Artglas is een speciaal soort glas dat gebruikt wordt voor het inlijsten van foto's, schilderijen en kunstwerken. Dit soort glas bevat een aantal unieke eigenschappen. Zo heeft het glas kenmerken als ontspiegeling, een anti-reflecterende coating en UV -bescherming. Ideaal voor de foto's van uw kinderen of dat mooie schilderij dat u eindelijk heeft aangeschaft. Maar wat maakt Perfect White Artglas nou zo speciaal?

De eigenschappen van Perfect White Artglas

Perfect White Artglas is een glassoort dat kenmerkend is aan een aantal unieke eigenschappen dat het glas zo helder maakt dat het soms niet te herkennen is als glas.  Typische kenmerken van glas zoals reflectie en kleur zijn bijna niet terug te vinden. Het is daarom het perfecte glas voor al hetgeen u wilt laten inlijsten!

Kenmerkend aan Perfect White Artglas

Perfect White Artglas heeft een aantal eigenschappen die dit glas, hèt glas voor uw inlijsting maakt. Zo is Perfect White een extra helder floatglas. Dit glas heeft een laag ijzergehalte en ook is het glas bijna kleurloos. Bij andere glassoorten is vaak een groene randkleur te zien, dat is bij Perfect White Artglas niet het geval wat het ideaal maakt voor foto’s en schilderijen in te lijsten. Als u dus de daadwerkelijke kleur zuiver wilt overbrengen dan is dit glas daar uitermate geschikt voor.

Er zijn veel verschillende soorten glas van Perfect White Artglas, ieder met unieke eigenschappen waardoor er voor elke inlijsting wel een passend soort glas te vinden is. Zo is er voor foto’s of kunstwerken die voor de toekomst bewaard moeten blijven glas met UV bescherming. Een speciale glassoort dat tot 99% van de voor uw werk schadelijke straling beschermd. UV bescherming zorgt  er voor dat uw foto’s of kunstwerken beschermd wordt tegen veroudering door de zon.

Perfect White Artglas bij de lijstenmaker

Perfect White Artglas is in diverse maten en diktes te krijgen. Zo hebben we glas met een dikte van 2-3 millimeter maar ook van 4 mm. Hierdoor is er voor iedere inlijsting een juist soort glas te vinden. De lijstenmaker zorgt er voor dat uw schilderij of foto perfect wordt ingelijst. Ontdek de lijstenmaker bij u in de buurt!

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?