UV Bescherming

Herinneringen aan de wand plaatsen we vaak op een plek waar het goed tot zijn recht komt. Dagelijks krijgen deze herinneringen in de vorm van bijvoorbeeld een foto of kunstwerk dan ook veel belichting. En hoewel het alleen te bekijken en niet aan te raken valt, doet de zon of het halogeenlicht ondertussen wel zijn werk. De agressieve UV-straling maakt dat er kans is op verkleuring en beschadiging. Perfect White glas voorkomt dit.

Tot 99% UV Bescherming

Alle glassoorten houden enigszins UV-straling tegen. Maar glas beschermd pas echt als deze minimaal 92% van de UV straling vertraagt. Perfect White Artglas beschermt tegen deze agressieve UV-straling en doet dat als geen ander. Kleuren, het linnen en het papier van uw ingelijste kunstwerk blijven op een duurzame manier beschermd. En dat maakt het glas dan ook zo perfect voor al die mooie herinneringen bij u thuis aan de muur!

Vanuit elke hoek uw inlijsting te bewonderen

Naast dat Perfect White Artglas de uv-stralen buiten boord houdt, heeft het glas zoveel meer mooie eigenschappen. Door een speciale behandeling ontspiegelen we zo bijvoorbeeld het glas. Dit maakt dat u uw ingelijste herinneringen vanuit elke hoek blijft zien, zonder dat de glans uw zicht blokkeert. Ontdek alle eigenschappen of zoek een verkoopadres bij u in de buurt.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?