Over ons

Perfect White glas is een geregistreerd handelsmerk van Glashandel Wybenga. Glashandel Wybenga is geen gewone glashandel maar zijn volledig gespecialiseerd in het leveren van glas aan lijstenmakers, galerieën en musea in Nederland, België en Luxemburg.

Bijna al het glas wat wij leveren is 2 mm dik en uitermate geschikt voor inlijstingen. Onze jarenlange ervaring en goede contacten met fabrikanten stelt ons in staat altijd een constante en perfecte kwaliteit te leveren. Op deze manier zorgen wij er voor dat de lijstenmaker altijd het beste glas voor u heeft.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hoog in het vaandel staat bij ons het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons glas wordt op eigen bokken verpakt of los geleverd. Hierdoor beperken wij het gebruik van houten kisten waardoor er een houtbesparing van minimaal 30% per jaar is ontstaan. Al ons verpakkingsmateriaal wordt door onze chauffeurs weer meegenomen en ter recycling aangeboden. Als extra service verzorgen wij naast het leveren van glas ook het inzamelen en recyclen van het glasafval bij onze klanten. Hierdoor slaan wij twee vliegen in een klap. Wij voorkomen bij onze klanten hoge afvalstortkosten en zorgen ervoor dat het glasafval weer kan worden hergebruikt.

Glashandel Wybenga
Slogan: Wij zien het graag helder.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?