Eigenschappen

Thuis heeft u zoveel meer dingen ingelijst dan dat u zich eigenlijk realiseert. Fotolijsten met foto’s van familie en mooie herinneringen, schilderijen die goed bewaard moeten blijven en het verdienen om op de beste manier getoond te worden. Kies dan ook voor Perfect White Artglas, hét beste glas voor inlijstingen. Ontdek hier alle eigenschappen.

Ontspiegeling

Als er vanaf een bepaalde hoek naar glas wordt gekeken dan kan het voorkomen dat er door de reflectie niet meer door het glas gekeken kan worden. Hier hebben wij bij Perfect White Artglas een oplossing voor.

Lees meer

UV Bescherming

Schilderijen en foto's verouderen snel, zeker als deze al enige tijd bestaan en zijn blootgesteld aan licht. Het verouderingsproces wordt in sterke mate beïnvloed door UV straling. Het glas van Perfect White Artglas beschermt uw werk tegen deze schadelijke straling.

Lees meer

Lichttransmissie

Bij het gebruik van glas is de lichtdoorlaatbaarheid een belangrijke factor om rekening mee te houden. Zo laat het ene soort glas meer licht door dan het andere. Het glas van Perfect White Artglas heeft veel lagere lichtdoorlaatbaarheidswaarden waardoor er minder reflectie plaats vindt.

Lees meer

Laagste glanswaarden

Glas heeft bepaalde glaswaarden, dit komt doordat glas licht kan reflecteren. Hoe lager de glanswaarde, hoe minder licht er door het glas gereflecteerd wordt en hoe mooier uw werk wordt getoond. Voor ieder type kunstwerk hebben wij een geschikt soort glas.

Lees meer

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?