Glaskunst met lasermachine

05 september 2022 Perfect White Artglas Tips & tricks

Wist u dat het mogelijk is om glas of polycarbonaat te graveren? Een lasermachine kan zeer kleine modellen snijden. Met de uitgebreide software van de lasermachine is het mogelijk om glas en kunststof platen te bewerken. Zo ontstaat wat ons betreft glaskunst.

U kunt het zo gek niet bedenken. Niet alleen logo’s, maar ook tekst en afbeeldingen. De lasermachine maakt het hier in Franeker allemaal mogelijk. Naast Perfect White Artglas kan onze machine ook andere materialen als MDF (hout) en kunststof bewerken.

glaskunst

 

Graveren en model snijden

Met een CNC-gestuurde lasermachine kan heel gedetailleerd worden gewerkt. Er komt geen handwerk aan te pas. Voor uw lijstenmaker betekent dat een extra service richting u. Wat u ook wilt laten inlijsten, snijden of graveren, bezoek uw verkooppunt en vraag naar de mogelijkheden. Uw lijstenmaker kan eventueel via Glashandel Wybenga, dé leverancier van Perfect White Artglas, exacte modellen voor u laten maken of bijvoorbeeld gaten, sparingen en teksten op maat.

graveren glaskunst

Contact over glaskunst

Heeft u een bijzonder ontwerp of wilt u weten of dit op een lasermachine bewerkt kan worden? Neem dan gerust contact op met uw verkooppunt. Bent u een bedrijf dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Perfect White Glas is een geregistreerd handelsmerk van Glashandel Wybenga in Franeker. De contactgegevens zijn:

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?