Herinnering aan Sint Maarten achter glas

09 november 2018 Cadeautips Fotografie Perfect White Artglas

11 november is de dag dat uw kinderen -of kleinkinderen- weer langs de deuren mogen met een lampion. Uit volle borst zingen ze de Sint Maarten liedjes en blij nemen ze al het snoepgoed in ontvangst. Dat geeft toch prachtige beelden?

Heeft u al eens gedacht om deze herinnering gewoon eens vast te fotograferen? Laat de foto groot afdrukken en geef het een mooie plek aan de muur. Ingelijst en al zal het schitterend staan in uw interieur. Een blijvende herinnering aan een mooi moment dat je wilt blijven bewaren.

Voorkom verkleuring met UV werend Perfect White Artglas

Hoe zorgt u ervoor dat uw foto volgend jaar met Sint Maarten er nog steeds perfect uit ziet? U zult het immers vast wel herkennen: uw foto hangt aan de muur maar naar verloop van tijd ogen de kleuren steeds minder helder. Er is verkleuring opgetreden. Zonde toch? Helemaal als u dit kunt voorkomen met het kiezen van het juiste glas.

Bewaar uw mooiste herinneringen, zoals uw kinderen die met lampion bij uw buren Sint Maartenliedjes zingen, achter Perfect White Artglas. Waar normaal glas de schadelijke invloeden van UV straling doorlaat, houdt Perfect White Artglas deze juist buiten de deur. Maar ook de weerspiegeling ziet u niet, doordat het glas geëtst en gecoat is. Daarnaast is het glas nagenoeg onzichtbaar, waardoor de kleuren levensecht getoond worden.

 

Uw meest bijzondere herinneringen aan de muur verdienen het om ook na jaren en jaren in dezelfde staat te zijn als op de dag dat u de foto heeft ingelijst. Bekijk de eigenschappen van Perfect White Artglas of vind een dealer bij u in de buurt om uw mooiste herinneringen in te lijsten.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?