Het perfecte familieportret voor de kerstdagen

23 december 2019 Cadeautips Perfect White Artglas Tips & tricks

De kerstdagen komen er weer aan en alle huishoudens zijn in een staat van feestelijkheid gehuld. Rondom deze tijd van het jaar is het toch net even iets gezelliger dan normaal en kruipen we allemaal dicht bij elkaar met de familie voor het gourmetten, de kerstboom, en de hopelijk onophoudelijke berg cadeau’s. Mooie tijden gaan gepaard met mooie herinneringen, en deze bewaar je graag voor later. Een familieportret is dan ook geen raar voorkomen rondom de feestdagen.

Hartverwarmende familieportretten met Perfect White Artglas

Herinneringen bewaar je helder achter het onzichtbare glas van Perfect White Artglas. Geen koude waas meer om een warm familieportret te verpesten. Perfect White Artglas is gemaakt van een hoge kwaliteit en wordt behandeld met ontspiegelende technieken die voorkomen dat er glimlachen achter de weerspiegeling verloren gaan. Daarnaast heeft het een hele lage glanswaarde. Het is bijna alsof het glas er niet is, en uw familie nog steeds van de kerstdagen geniet in uw woonkamer!

Checklist voor het perfecte familieportret

Voor je het weet is het weer kerst. Daarbij is het belangrijk om het perfecte familie moment  alvast voor te bereiden. Om te zorgen dat u zich alleen nog maar druk hoeft te maken om het werk in de keuken hebben wij hier een checklist voor het mooiste familieportret.

  1. Zorg dat iedereen aanwezig is, we willen natuurlijk niet dat er gezichten ontbreken.
  2. Steek iedereen in nette kleren. Iedereen moet er op zijn best uitzien. Oppassen met vlekken tijdens het eten dus!
  3. Zoek een mooie achtergrond in huis voor de foto. Beetje krap is niet erg, gezellig! Buiten mag ook, maar misschien wat koud.
  4. Zorg voor een goede belichting. Die gezellige kaarsjes zijn misschien niet voldoende!
  5. Oeps, wie offert zich nou op voor de foto? Zorg voor een camera met een timer! Dan staat iedereen er op.
  6. Iedereen duidelijk in beeld? De kleintjes vooraan, of hé, misschien op de schouders! Zolang er maar geen glimlach verborgen blijft.
  7. Nou allemaal nog lachen! Say ‘Cheese’!
  8. Als laatste inlijsten met Perfect White Artglas en een mooi plekje geven.

 

Perfect White Artglas ook geschikt als cadeau tijdens de feestdagen

Het glas van Perfect White is natuurlijk ook mooi weg te geven als cadeau onder de kerstboom. En naast een familieportret ook perfect voor foto’s van de wintersportvakantie, diploma’s in te lijsten, of om wijze spreuken aan de muur te hangen.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?