Bob Hes Hobby & Kunstschilders Artikelen

Perfect White Artglas bij Bob Hes Hobby & Kunstschilders Artikelen

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Bob Hes is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Lijstenmaker Bob Hes Hobby & Kunstschilders Artikelen met Perfect White Artglas

Bij ons in Heemskerk kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Heemskerk

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Heemskerk Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Bob Hes Hobby & Kunstschilders Artikelen is gevestigd aan de Kerkweg 72 in Heemskerk.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Bob Hes Hobby & Kunstschilders Artikelen Kerkweg 72 1961 JE HEEMSKERK

  Openingstijden