Duinkerken B.V.

DUINKERKEN, SPECIALIST IN KLEUR …………… NET EVEN ANDERS.

Al meer dan 40 jaar staat bij Duinkerken persoonlijke aandacht en een goed advies voorop! Duinkerken is hèt adres voor professionele en specialistische merken aan verven, waaronder Farrow & Ball, Painting the Past, Pure & Original, Pure by Flexa Colorlab, Sikkens, Sigma, Wijzonol, Boonstoppel en diverse krijtverven en waxen. Naast verf is er natuurlijk ook een grote verscheidenheid aan schildersgereedschap verkrijgbaar in de winkel.

Daarnaast heeft u bij Duinkerken de keuze uit meer dan 250 behangboeken met eigentijds, modern, klassiek en ook exclusief behang. Ook complete wandposters in verschillende afmetingen en designs maken deel uit van dit uitgebreide assortiment.

Duinkerken adviseert, denkt met u mee, en geeft u waar nodig een professioneel kleuradvies op maat, zowel in de winkel als op locatie.

Tevens vindt u in de winkel een zeer uitgebreid assortiment aan lijsten en passe-partouts waaruit u een keuze kunt maken voor een vakkundig en creatief inlijstwerk vanuit het eigen atelier.

Bovendien vindt u in de gezellige winkel niet alleen verf en behang, maar ook een uitgebreid assortiment aan diverse kunstschilderverven, schildersdoeken, vele soorten en maten penselen, potloden, stiften, papier, aanverwante benodigdheden en een diversiteit aan hobbymaterialen van verschillende merken.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Duinkerken B.V. Achterstraat 6-8 8051 GB HATTEM

  Openingstijden

  • Maandag 13:30 uur tot 18:00 uur
  • Dinsdag tm Vrijdag 08:30 uur tot 12:30 uur en 13:30 tot 18:00
  • Zaterdag 08:30 uur tot 17:00 uur