Lijstenmakerij van Amsterdam

Lijstenmakerij van Amsterdam  is de betere Lijstenmakerij en inlijsterij van Amsterdam waar wij, met gevoel voor ambacht en trends, uw in te lijsten werk optimaal tot zijn recht laten komen. Al het lijstwerk vindt in eigen atelierplaats. Hier worden de lijsten gemaakt en uw werk ingelijst, exact op maat en uitvoering, als met u is afgesproken.

Verkoop is bij ons veel meer dan verkopen alleen. Natuurlijk willen we verkopen want daar ontleent onze zaak zijn bestaansrecht aan, maar:

Beslist belangrijk vinden wij dat uw keuze de juiste is. Als uw werkstuk eenmaal bij u aan de wand hangt dan moet het een harmonieus geheel zijn, passend bij zijn omgeving, en, nog veel belangrijker, passend bij uw smaak, stijl en beleving.

U kunt rekenen op ons geduld, advies en juiste begeleiding bij het maken van uw keuze. Pas nadat u en wij overtuigd zijn van de perfecte compositie dan maken we een “Lijst”, voor u persoonlijk en exclusief.

Zowel voor originele kunstwerken als kwetsbare documenten gebruiken wij bij voorkeur het kwalitatief hoogwaardige WW Artglas. Dit glas uiterst helder en weert tot 98 % van de UV stralen die anders uw kunstwerk vernielen.

Onze “meester” lijstenmaker is de meest ervaren ambachtsman van Amsterdam. Met zijn “meer dan 40 jaar” ervaring weet hij telkens weer een uniek en persoonlijk werkstuk af te leveren.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Lijstenmakerij van Amsterdam Maasstraat 7 1078 HA AMSTERDAM

  Openingstijden