Fotogalerie Kistemaker

Fotogalerie Kistemaker Perfect White Artglas

Perfect White Artglas heeft vele voordelen. Wij geven u in onze zaak graag vrijblijvend advies en laten u daar de voordelen van het glas ervaren. Ons Perfect White Artglas zorgt ervoor dat u daadwerkelijk de foto of kunstwerk ziet zo als hij is. Bij veel andere soorten glas verander de kleur door spiegeling en de kleurtint van het glas. Wij hebben dit door een aantal unieke eigenschappen in ons glas voorkomen.

Lijstenmakerij in Hengelo

Een mooi schilderij vraagt om een mooie afwerking. Bij Fotogalerie Kistemaker in Hengelo kunt u uitstekend terecht voor een lijst op maat, voorzien van Perfect White Artglas. Bij Fotogalerie Kistemaker kunt u kiezen uit een breed aanbod in kleuren en materialen, zodat u altijd de juiste omlijsting voor uw schilderij vindt.

Uw Perfect White Artglas leverancier in Hengelo

Bent u op zoek naar het beste glas in Hengelo. Wij kunnen u Perfect White Artglas aanbevelen. Voor meer informatie en advies kunt u onze winkel aan de Drienerbeekweg 30 in Hengelo bezoeken. Maar u kunt natuurlijk ook hieronder het formulier invullen om direct een afspraak te plannen in de zaak of bij u thuis.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Fotogalerie Kistemaker Drienerbeekweg 30 7557 AN HENGELO

  Openingstijden