Gehring & Heijdenrijk Lijsten B.V.

Gehring & Heijdenrijk Lijsten B.V. Perfect White Artglas

Perfect White Artglas heeft vele voordelen. Wij geven u in onze zaak graag vrijblijvend advies en laten u daar de voordelen van het glas ervaren. Ons Perfect White Artglas zorgt ervoor dat u daadwerkelijk de foto of kunstwerk ziet zo als hij is. Bij veel andere soorten glas verander de kleur door spiegeling en de kleurtint van het glas. Wij hebben dit door een aantal unieke eigenschappen in ons glas voorkomen.

Lijstenmakerij in Amstelveen

Een mooi schilderij vraagt om een mooie afwerking. Bij lijstenmakerij Gehring & Heijdenrijk Lijsten B.V. in Amstelveen kunt u uitstekend terecht voor een lijst op maat, voorzien van Perfect White Artglas. Bij lijstenmaker Gehring & Heijdenrijk Lijsten B.V. kunt u kiezen uit een breed aanbod in kleuren en materialen, zodat u altijd de juiste omlijsting voor uw schilderij vindt.

Uw Perfect White Artglas leverancier in Amstelveen

Bent u op zoek naar het beste glas in Amstelveen. Wij kunnen u Perfect White Artglas aanbevelen. Voor meer informatie en advies kunt u onze winkel aan de Molenweg 2a in Amstelveen bezoeken. Maar u kunt natuurlijk ook hieronder het formulier invullen om direct een afspraak te plannen in de zaak of bij u thuis.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Gehring & Heijdenrijk Lijsten B.V. Molenweg 2a 1182 CL AMSTELVEEN

  Openingstijden