Gregor’s Lijsten

Perfect White Artglas bij Gregor Lijsten

Wanneer u een lijst met glas ophangt, ziet u vaak weerspiegelingen in het glas. Perfect White Artglas voorkomt deze weerspiegelingen door zijn unieke eigenschappen. Daarnaast zorgt de kleurloosheid van het glas voor een natuurgetrouwe weergave van de kleuren. Bent u benieuwd hoe dit werkt en wilt u het eens in het echt bewonderen? Kom dan langs bij ons in Spankeren.

Lijstenmakerij in Spankeren

Een schilderij komt, naast Perfect White Artglas, pas echt tot zijn recht wanneer deze een lijst op maat heeft. Bij lijstenmakerij Gregor Lijsten in Spankeren kunt u een keuze maken uit diverse kleuren en materialen. Op deze manier stelt u zelf uw lijst samen en bent u verzekerd van een lijst die voldoet aan uw wensen. Uiteraard helpt lijstenmakerij Gregor Lijsten u graag met het maken van de juiste keuze.

Perfect White Artglas in Spankeren?

Ons verkooppunt is gevestigd aan de IJsselsteyn 5 vlakbij Spankeren. Al jaren lang kunnen wij u voorzien in het beste glas en deskundig advies. Onze winkel heeft een grote voorraad aan lijsten. U kunt er voor kiezen om in de winkel langs te komen of een afspraak te plannen door het formulier in te vullen.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Gregor’s Lijsten IJsselsteyn 5 6956 AZ SPANKEREN

  Openingstijden