Image

Perfect White Artglas bij Image

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Image is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Lijstenmaker Image met Perfect White Artglas

Bij ons in Assen kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Assen

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Assen Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Image is gevestigd aan de Mercuriusplein 60 in Assen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Naam
E-mail
Gewenste datum
Locatie
Telefoonnummer (optioneel)
Bericht (optioneel)

Locatie

Profiteer van onze actie

Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

Adres

Image Mercuriusplein 60 9401 DL ASSEN

Openingstijden