IROK galerie lijstenmakerij kunstuitleen

Wij adviseren u graag op het gebied van KUNST & LIJSTEN. Ruim gesorteerde collectie mooie lijsten – prijsopgaaf vooraf – in eigen atelier op maat vervaardigd.

Advies in stijl, kleur en conservering altijd inbegrepen en uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het Perfect White Glas ook wel vaak ‘museumglas’ genoemd.

IROK Horst & Panningen is sinds 1982 actief als lijstenmakerij, een familiebedrijf gerund door de 2e generatie. De collectie en het advies in stijl, kleur en conservering is ons sterke punt – naast onze lijstenmakerij vindt u tevens een grote galerie van hedendaagse kunst waarbij wij ook kunstadvies aan huis, bedrijven/instellingen/praktijken geven. Dat alles maakt ons zichtveld breed. Daarnaast houden wij van het bedenken van oplossingen en het maken van de ‘moeilijke’ inlijsting.

Ook is IROK het adres voor schoonmaken en vernissen van oude schilderijen – inlijsten van dierbare herinneringen – batikdoeken – borduurwerken – voetbal T-shirts – certificaten en diploma’s – trouwfoto – foto – schilderij – zeefdruk – ets – doopjurkje – onderscheidingen – medailles –  Artitec  Ophangsystemen – kunstuitleen – mooie schilderijen – professionele kunst – beelden – sculpturen – kunstobject.

Welkom – Ingrid Koenen & Tacettin Altunyuva van IROK galerie lijstenmakerij kunstuitleen Horst & Panningen

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  IROK galerie lijstenmakerij kunstuitleen Kerkstraat 47 5981 CE Panningen

  Openingstijden

  • Donderdag 13.00-18.00
  • Vrijdag 13.00-18.00
  • Zaterdag 10.00-17.00
  • dinsdag en woensdag alleen op afspraak tel. 077 3984596