Kunsthandel & Lijstenmakerij M. Jas

Perfect White Artglas bij Kunsthandel & Lijstenmakerij M. Jas

Wanneer u een lijst met glas ophangt, ziet u vaak weerspiegelingen in het glas. Perfect White Artglas voorkomt deze weerspiegelingen door zijn unieke eigenschappen. Daarnaast zorgt de kleurloosheid van het glas voor een natuurgetrouwe weergave van de kleuren. Bent u benieuwd hoe dit werkt en wilt u het eens in het echt bewonderen? Kom dan langs bij ons in Breda.

Lijstenmakerij in [plaats]

Een schilderij komt, naast Perfect White Artglas, pas echt tot zijn recht wanneer deze een lijst op maat heeft. Bij Kunsthandel & Lijstenmakerij M. Jas in Breda kunt u een keuze maken uit diverse kleuren en materialen. Op deze manier stelt u zelf uw lijst samen en bent u verzekerd van een lijst die voldoet aan uw wensen. Uiteraard helpt Kunsthandel & Lijstenmakerij M. Jas u graag met het maken van de juiste keuze.

Perfect White Artglas in Breda ?

Ons verkooppunt is gevestigd aan de Veemarktstraat 37 in Breda. Al jaren lang kunnen wij u voorzien in het beste glas en deskundig advies. Onze winkel heeft een grote voorraad aan lijsten. U kunt er voor kiezen om in de winkel langs te komen of een afspraak te plannen door het formulier in te vullen.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Kunsthandel & Lijstenmakerij M. Jas Veemarktstraat 37 4811 ZC BREDA

  Openingstijden