Kunsthandel & Lijstenmakerij Petri

Perfect White Artglas bij Kunsthandel & Lijstenmakerij petri

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Kunsthandel & Lijstenmakerij petri is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Kunsthandel & Lijstenmakerij petri met Perfect White Artglas

Bij ons in Bussum kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Bussum

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Bussum Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Kunsthandel & Lijstenmakerij petri is gevestigd aan de Vlietlaan 76 in Bussum.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Kunsthandel & Lijstenmakerij Petri Vlietlaan 76 1404 CE BUSSUM

  Openingstijden