Lijstenmakerij de Vrijbuiter

Perfect White Artglas bij Lijstenmakerij de Vrijbuiter

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Lijstenmakerij de Vrijbuiter is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Lijstenmakerij de Vrijbuiter met Perfect White Artglas

Bij ons in Oost Souburg kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Oost Souburg

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Oost Souburg Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Lijstenmakerij de Vrijbuiter is gevestigd aan de Paspoortstraat 26 in Oost Souburg.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Lijstenmakerij de Vrijbuiter Paspoortstraat 26 4388 BH OOST SOUBURG

  Openingstijden