Lijstenmakerij & kunsthandel De Haas

Perfect White Artglas bij Lijstenmakerij & kunsthandel De Haas

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Lijstenmakerij & kunsthandel De Haas is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Lijstenmakerij & kunsthandel De Haas met Perfect White Artglas

Bij ons in Helmond kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Helmond

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Helmond Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Lijstenmakerij & kunsthandel De Haas is gevestigd aan de Veestraat 24e in Helmond.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Lijstenmakerij & kunsthandel De Haas Veestraat 24e 5701 RD HELMOND

  Openingstijden