Lijstenmakerij Lenssen

Perfect White Artglas bij Lijstenmakerij Lenssen

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Lijstenmakerij Lenssen is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Lijstenmakerij Lenssen met Perfect White Artglas

Bij ons in Maastricht kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Maastricht

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Maastricht Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Lijstenmakerij Lenssen is gevestigd aan de Breulingstraat 18a in Maastricht.

Maak vrijblijvend een afspraak

    Naam

    E-mail

    Gewenste datum

    Locatie

    Telefoonnummer (optioneel)

    Bericht (optioneel)

    Locatie

    Profiteer van onze actie

    Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

    Adres

    Lijstenmakerij Lenssen Breulingstraat 18a 6211 SC MAASTRICHT

    Openingstijden