Lijstenmakerij ’t Schuurtje

Perfect White Artglas bij Lijstenmakerij ’t Schuurtje

Wanneer u een lijst met glas ophangt, ziet u vaak weerspiegelingen in het glas. Perfect White Artglas voorkomt deze weerspiegelingen door zijn unieke eigenschappen. Daarnaast zorgt de kleurloosheid van het glas voor een natuurgetrouwe weergave van de kleuren. Bent u benieuwd hoe dit werkt en wilt u het eens in het echt bewonderen? Kom dan langs bij ons in Klaaswaal.

Lijstenmakerij in Klaaswaal

Een schilderij komt, naast Perfect White Artglas, pas echt tot zijn recht wanneer deze een lijst op maat heeft. Bij Lijstenmakerij ’t Schuurtje in Klaaswaal kunt u een keuze maken uit diverse kleuren en materialen. Op deze manier stelt u zelf uw lijst samen en bent u verzekerd van een lijst die voldoet aan uw wensen. Uiteraard helpt Lijstenmakerij ’t Schuurtje u graag met het maken van de juiste keuze.

Perfect White Artglas in Klaaswaal ?

Ons verkooppunt is gevestigd aan de Molendijk 70 in Klaaswaal. Al jaren lang kunnen wij u voorzien in het beste glas en deskundig advies. Onze winkel heeft een grote voorraad aan lijsten. U kunt er voor kiezen om in de winkel langs te komen of een afspraak te plannen door het formulier in te vullen.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Lijstenmakerij ’t Schuurtje Molendijk 70 3286 BJ KLAASWAAL

  Openingstijden