Papier restauratie Andre van Oort

Perfect White Artglas bij Papier restauratie Andre van Oort

Natuurlijk wilt u het beste voor uw schilderij. Een schilderij hangt aan de muur omdat het gezien mag worden. Kies voor Perfect White Artglas wanneer u een omlijsting van uw schilderij wilt zonder weerspiegeling van het licht, wat afbreuk doet aan het schilderij. Papier restauratie Andre van Oort is erkend Perfect White Artglas verkooppunt.

Papier restauratie Andre van Oort met Perfect White Artglas

Bij ons in Haarlem kunt u terecht voor een lijst op maat voorzien van Perfect White Artglas. Het Perfect White Artglas is geschikt voor het inlijsten van veel verschillende soorten objecten. U kunt er niet alleen schilderijen of foto’s mee inlijsten. Dit komt door de vele unieke eigenschappen van het glas. Ons glas beschikt over een lage lichtdoorlaatbaarheid en glanswaarden. Op deze manier voorkomen wij de weerspiegelingen in het glas.

Perfect White Artglas in Haarlem

Wij zijn de lijstenmaker die u in de omgeving van Haarlem Perfect White Artglas kunnen leveren. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende lijsten. Hierdoor kunt u bij ons direct het verschil in glassoort ervaren. Papier restauratie Andre van Oort is gevestigd aan de William Boothstraat 229 in Haarlem.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Papier restauratie Andre van Oort William Boothstraat 229 2037 SH HAARLEM

  Openingstijden