Vermeer lijstenmakerij

Perfect White Artglas bij Vermeer lijstenmakerij

Wanneer u een lijst met glas ophangt, ziet u vaak weerspiegelingen in het glas. Perfect White Artglas voorkomt deze weerspiegelingen door zijn unieke eigenschappen. Daarnaast zorgt de kleurloosheid van het glas voor een natuurgetrouwe weergave van de kleuren. Bent u benieuwd hoe dit werkt en wilt u het eens in het echt bewonderen? Kom dan langs bij ons in Ederveen.

Lijstenmakerij in Ederveen

Een schilderij komt, naast Perfect White Artglas, pas echt tot zijn recht wanneer deze een lijst op maat heeft. Bij Vermeer lijstenmakerij in Ederveen kunt u een keuze maken uit diverse kleuren en materialen. Op deze manier stelt u zelf uw lijst samen en bent u verzekerd van een lijst die voldoet aan uw wensen. Uiteraard helpt Vermeer lijstenmakerij u graag met het maken van de juiste keuze.

Perfect White Artglas in Ederveen ?

Ons verkooppunt is gevestigd aan de Hoofdweg 193 in Ederveen. Al jaren lang kunnen wij u voorzien in het beste glas en deskundig advies. Onze winkel heeft een grote voorraad aan lijsten. U kunt er voor kiezen om in de winkel langs te komen of een afspraak te plannen door het formulier in te vullen.

Maak vrijblijvend een afspraak

  Naam

  E-mail

  Gewenste datum

  Locatie

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bericht (optioneel)

  Locatie

  Profiteer van onze actie

  Ontvang gratis de beste glazenreiniger bij een inlijsting met Perfect White Artglas

  Adres

  Vermeer lijstenmakerij Hoofdweg 193 6744 WK EDERVEEN

  Openingstijden