Sinterklaas, 5 cadeaus om in te lijsten!

23 november 2017 Cadeautips Perfect White Artglas

Sinterklaas is weer in het land. Dat betekent: verlanglijstjes, gedichten en pakjesavond! Naast cadeaus als een nieuwe telefoon, benodigdheden in de keuken, of dat ene goede boek, is het natuurlijk wel zo bijzonder om een persoonlijk presentje te geven. Eentje die zowel letterlijk als figuurlijk om in te lijsten is.

Onderstaand een paar tips die u ook zo rond de sinterklaastijd prachtig is om te geven (en te krijgen).

1. Historische voorpagina als bijzonder aandenken

Er is vast wel een datum waar u hele speciale herinneringen aan heeft. Bijvoorbeeld de geboorte van uw kinderen, de dag dat u en uw partner elkaar hebben ontmoet, de trouwdag of een andere speciale dag.

Bij verschillende dag- en weekbladen kunt u van die ene speciale datum de voorpagina bestellen. Om de invloeden van de tand des tijds tegen te gaan – zoals verkleuring – is inlijsten achter Perfect White Artglas de beste keuze.

Sinterklaas pakjesavond krant geboortedag inlijsten

 

2. Familieportret

Of roep uw gezin bij elkaar en laat een professioneel familieportret maken. Leuk als cadeau voor uw (groot)ouders (of uzelf!).

Sinterklaascadeaus familieportret inlijsten

3. De mooiste vakantiefoto

Afgelopen jaar een bijzondere reis gemaakt met uw partner, uw gezin of met vrienden? Dan zijn er vast ook prachtige beelden geschoten. Kies er één uit en laat deze inlijsten.

Door het glas van Perfect White Artglas te gebruiken kunt u nog heel lang, dag in en dag uit, genieten van de herinnering aan de muur. Vanuit elke kijkhoek en zonder dat er verkleuring door de zon optreedt.

Sinterklaascadeaus vakantiefoto inlijsten

 

4. 3D lijsten als cadeau met Sinterklaas

Naast foto’s kunt u natuurlijk ook een speciaal object verdiept laten inlijsten en cadeau doen. Een gesigneerde voetbal of tennisbal. Of dat ene voetbalshirt of die voetbalschoenen waarmee bijvoorbeeld uw zoon kampioen in is geworden. En wat te denken van die mooie souvenirs van de eerder genoemde vakantie?

Sinterklaascadeaus Voetbalschoenen inlijsten

5. Lijst het gedicht van Sinterklaas in

Al die cadeaus zijn prachtig natuurlijk. En het was weer een gezellige sinterklaasavond. Wilt u de sinterklaasgedichten bewaren? Dan kunt u ze natuurlijk ook gewoon inlijsten! Heeft u er nog generaties lang plezier van! Ook als het niet 5 december is.

Gedicht van Sinterklaas inlijsten

Extra tip: Gebruik Perfect White Artglas

Wat u ook ingelijst cadeau wilt geven op 5 december, met Perfect White Artglas blijft die vakantiefoto, dat voetbalshirt of dat bijzondere gedicht jarenlang prachtig. Door de speciale eigenschappen ontstaat er geen weerspiegeling en krijgen ook schadelijke UV stralen geen kans om die speciale herinnering aan de muur aan te tasten.

Sinterklaascadeaus verkooppunten inlijsten

Verkooppunten voor inlijsten cadeau rond Sinterklaas

Hebben wij u op een idee gebracht? Wijs Sinterklaas dan direct op een verkooppunt bij u in de buurt. Een inlijsting met Perfect White Artglas is hét origineelste en perfecte cadeau voor dit jaar!

© Perfect White Glas is een geregistreerd handelsmerk van Glashandel Wybenga

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?