Perfect White Artglas getoond op Museum Vakdagen

28 mei 2015 Musea Vakbeurs

We kunnen natuurlijk vertellen hoe goed het Perfect White Artglas zijn werk doet, maar beter is om het te laten zien. En dat deden we tijdens de Museum Vakdagen, afgelopen woensdag 27 en donderdag 28 mei in Eindhoven.

In het Eindhovense Evoluon hebben we op de beursvloer de museum branche geënthousiasmeerd over de schoonheid van Perfect White Artglas. De bijzondere eigenschappen maken het glas uitermate geschikt voor in musea. Vooral als het gaat om schilderijen van eeuwen oud. Musea willen een ‘onzichtbare’ bescherming.

Tijdens de vele gesprekken die we op de beursvloer hebben gevoerd, hebben we uitgelegd hoe de ‘onzichtbare’ bescherming van Perfect White Artglas uv-stralen van zon- en halogeenlicht tegenhoudt. En dus krijgen ze geen grip op het schilderij omdat Perfect White Artglas deze UV-stralen blokkeert. En ook toonden we hoe de bezoeker vanuit elke hoek het ingelijste kunstwerk vanuit elke hoek nog steeds kan bewonderen, zonder dat de lichtinval weerspiegelt.

Win-win!

Deze win-winsituatie (én het beschermt het kunstwerk én de bezoeker beleeft de kunst meer) bleek een schot in de roos onder de vele beursbezoekers. Mede ook omdat vele andere toonaangevende musea (onder meer het van Gogh en het Rijksmuseum) hen al voorgingen.

perfect white op museum vakbeurs

Onze beursstand tijdens de Museum Vakdagen 2015 in Eindhoven

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?