Musea

Ooit in een museum geweest waar u geen foto's mocht maken met flits? Dat heeft te maken doordat kunstwerken op papier gevoelig zijn voor licht. Helemaal als ze al eeuwen oud zijn, zoals het tekeningen en schetsen van Rembrandt of Van Gogh. Om die reden kiezen musea voor Perfect White Artglas waar UV-bescherming tot 99% mogelijk is.

‘Onzichtbaar’ Perfect White Artglas voor musea

Musea willen dat er vrijwel niets, of in ieder geval zo weinig mogelijk, tussen u en het tentoongestelde kunstwerk zit. Glas moet zo’n beetje ‘onzichtbaar’ zijn. Perfect White Artglas is mooi helder glas. De soms aanwezige groene gloed die u in overige glassoorten ziet, is niet terug te vinden in Perfect White Artglas. Daardoor ziet u de kleuren in de schilderijen zoals ze zijn. Zonder vertekening die de groene gloed veroorzaakt.

Museum

Perfect voor musea en voor bezoeker

En dat maakt het voor musea heel fijn glas om mee te werken en voor u als bezoeker vanuit alle hoeken de kunstwerken kunt bewonderen. En kunstwerken hoeven niet alleen in musea te hangen. Ze hangen ook gewoon bij u aan de muur. Bijvoorbeeld de tekeningen van uw (klein)kinderen. Ontdek hier alle eigenschappen van Perfect White Artglas.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?