Kinderwerk

Uw (klein)kind heeft speciaal voor u een tekening gemaakt en uiteraard wilt u deze een fijn plekje aan de muur geven. Om de tekening mooi te houden kiest u voor inlijsten. U kiest voor een plek waar het kunstwerk van uw (klein)kind mooi belicht wordt. Om te zorgen dat de tekening niet lijdt onder de UV-stralen van de zon, is inlijsten met Perfect White Artglas de oplossing.

Kinderwerkjes beschermd tegen UV-stralen

De kunstwerken van uw kroost of kleinkinderen zijn natuurlijk zeer dierbaar voor u. Door ze in te lijsten met Perfect White Artglas kunt u de zonnestralen gerust binnen laten zonder dat het de waardevolle werkjes beschadigt. Het glas weert namelijk tot wel 99% van de uv-stralen, terwijl het glas zelf kristalhelder is! Dus én kinderwerken blijven de originele kleuren behouden én de kijkervaring is geweldig.

Om die reden kiezen ook veel musea voor Perfect White Artglas. En we vermoeden dat het kunstwerk van uw (klein)kind u net zoveel waard is als dat een Rembrandt schilderij is voor een museum. Bekijk hier meer over de bijzondere eigenschappen van Perfect White Artglas. Lees ook het verhaal van een vliegtuig dat achter glas is geplaatst.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?