Vliegtuig ingelijst

Schilderijen, tekeningen of andere 2D kunstwerken plaatsen we regelmatig achter het glas. Maar er is zoveel meer moois dat u kunt inlijsten. Denk eens aan een voetbalshirt of de eerste geknipte haarlok van uw kind. Wat ook prima achter glas geplaatst kan worden is een groot modelvliegtuig bijvoorbeeld. Ook hier speelt Perfect White Artglas weer een belangrijke beschermende rol.

Wat ook prima achter glas geplaatst kan worden is een groot modelvliegtuig bijvoorbeeld. Ook hier speelt Perfect White Artglas weer een belangrijke beschermende rol.

Perfect White Artglas beschermt kunst

De reden waarom zo’n vliegtuig ingelijst is met Perfect White Artglas is omdat het glas op alle vlakken als beste uit de verf komt. Het glas is kraakhelder en blijft dat ook, uit alle kijkhoeken. Het glas is namelijk anti-reflecterend.

Maar ook biedt het glas van Perfect White Artglas bescherming tegen de felle zonnestralen. Het glas houdt deze straling tot meer dan 99% buiten de deur, waardoor het modelvliegtuig ook na jaren nog steeds geen tekenen van verkleuring of beschadigingen vertonen. Iets wat met elk ander soort glas een heel ander verhaal was geweest.

Pan Am modelvliegtuig
Vliegtuig veilig en beschermd achter Perfect White Artglas

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?