Shirt en pet Max Verstappen ingelijst

Deze prachtige inlijsting en etalering van de unieke gadgets van Max Verstappen is verzorgd door Inlijsterij Ollie uit Elsloo (Limburg). Daar mag je naar kijken, maar aankomen niet!

Shirt en pet Max Verstappen verdiept ingelijst

De Formule 1 leeft. Zeker bij deze fan en klant van Inlijsterij Ollie in Elsoo (Limburg). En wanneer je een shirt en pet in je bezit hebt dan wil je die zeker aan iedereen laten zien. Tegelijkertijd wil je voorkomen dat je bewonderaars de kledingstukken aanraken, het T-shirt aantrekken of de cap op hun – misschien zelfs met gel ingesmeerde – kapsel zetten. Daarom is er gekozen voor een 3D-inlijsting, ook wel diepte-inlijsting of vitrine-inlijsting genoemd.

“Daar mag je naar kijken, maar aankomen niet” 

Shirt en pet Max Verstappen ingelijst door Inlijsterij Ollie

Gesigneerd Shirt en pet ingelijst

Aangezien het gedragen en gesigneerde shirt en de pet niet vastgeplakt noch ergens aan vast genaaid mocht worden, is de lijstenmaker samen met de klant op het idee gekomen om een torso van een etalagepop te gebruiken. Daaromheen is een baklijst gemaakt die een schitterende diepte geeft. Aangezien gewoon glas typische kenmerken heeft zoals reflectie en kleur, is het ‘kunstwerk’ beschermd met Perfect White Artglas. Dit (museum)glas heeft namelijk bijzondere eigenschappen als ontspiegeling, anti-reflectiecoating en uv-bescherming, waardoor de stoffen van de kleding en cap onder andere beschermd wordt tegen veroudering door (zon)licht.

Variabele LED-verlichting

Als extra gadget is nog variabele LED-verlichting in het binnenwerk van de lijst geplaatst. Hiermee creëer je bijna dezelfde geweldige sfeer van glitter en glamour zoals we die bij de Formule 1 ook ervaren. Al met al een prachtige inlijsting van deze lijstenmaker en etalering van de unieke gadgets van Max Verstappen.

Kimono, trouwjurk of gilet

Onze dealers draaien hun creatieve hand niet om voor bijzondere inlijstingen. Eerder toonden we al ter inspiratie een inlijsting van een kimono, trouwjurk en gilet. Bent u lijstenmaker of wilt u ook een meer ontdekken over dit bijzondere glas? Ontdek het op onze website.

Perfect White (Art)Glas is een geregistreerd handelsmerk van Glashandel Wybenga uit Franeker (Friesland).

 

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?