Vakantieherinneringen bewaren

Vakantieherinneringen komen zo af en toe terug in uw gedachten, vaak omdat u iets ziet op tv of leest in de krant.

Met een inlijsting wordt u er zeker vaker aan herinnerd. Dat gelooft deze lijstenmaker ook.

“Deze batik kwam mee als vakantieherinnering uit Indonesië”, zo lezen we op de Facebookpagina van Lijstenmakerij Pool. “Goed ingelijst met in dit geval Perfect White Artglas brengt het mijn klanten hopelijk vaak even terug naar die mooie reis”.

Eigenschappen Perfect White Artglas

Een inlijsting is sowieso een perfecte manier om vakantieherinneringen te bewaren. De lijstenmaker heeft hierbij gekozen voor Perfect White Artglas om een unieke kijkervaring te bieden. Ten eerste om de unieke eigenschap: ontspiegeling. Het maakt niet uit vanuit welke hoek er naar de inlijsting wordt gekeken, de batik zelf blijft goed zichtbaar door de anti-reflecterende coating.

Vakantieherinneringen bewaren

Daarnaast biedt het glas uv-bescherming. Dagelijks krijgen deze herinneringen in de vorm van bijvoorbeeld een foto of kunstwerk veel belichting. En hoewel het alleen te bekijken en niet aan te raken valt, doet de zon of het halogeenlicht ondertussen wel zijn werk. De agressieve UV-straling maakt dat er kans is op verkleuring en beschadiging. Perfect White Artglas voorkomt dit.

Welke vakantieherinnering u ook wilt bewaren, met deze en de andere unieke eigenschappen van Perfect White Artglas komt uw herinnering het beste tot zijn recht.

Uw lijstenmaker

Heeft u een unieke vakantieherinnering? En bent u benieuwd of Perfect White Artglas de juiste keuze voor u is? Of heeft u andere vragen? Vraag het uw lijstenmaker!

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?