One of a kind

Een unieke inlijsting van een uniek horloge met uniek glas. Al met al creatief vakmanschap van Lijstenmaker Ton Japsers van Lijst-In uit Rucphen.

Een one-of-a-kind horloge verdient het om rondom, in al zijn schoonheid, bewonderd te kunnen worden. En dat ‘rondom’ lukt perfect met deze one-of-a-kind inlijsting. Met die woorden bracht één van onze agenten deze unieke omlijsting bij ons onder de aandacht.

We tonen u het creatief vakmanschap van Lijstenmaker Ton Japsers van Lijst-In uit Rucphen. De omlijsting is echt uniek omdat het horloge, via een knop op de bovenzijde van de omlijsting, kan ronddraaien. Een filmpje hiervan staat op onze Facebookpagina.

 

Onstpiegeld

Daarnaast is de omlijsting ook functioneel. Want door het toepassen van museumglas is er geen hinderende glasschittering. Wanneer we namelijk vanaf een bepaalde hoek naar glas kijken, kan het voorkomen dat door schittering er niet goed dóór het glas gekeken kan worden. Dat is natuurlijk zonde! Gelukkig biedt museumglas, ofwel Perfect White Artglas, de oplossing: ontspiegeling.

Daarnaast heeft het glas nog andere eigenschappen. Ter illustratie; uv-bescherming, lagere lichtdoorlaatbaarheidswaarde en de laagste glanswaarden. Gezamenlijk zorgen die eigenschappen ervoor dat het horloge goed te zien is en uitstekend bewaard blijft.

inlijsting horloge

 

One of a kind inlijsting

Meer bijzondere inlijstingen bekijken? Ontdek het op onze website. Ook een unieke omlijsting gezien of wellicht zelf verzorgd? Wij ontvangen de casus graag ter inspiratie. Neem gerust contact met ons op of met uw agent!

Perfect White (Art)Glas is een geregistreerd handelsmerk van Glashandel Wybenga uit Franeker (Friesland).

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?