Kostbaar zilver ingelijst

Verzilveren is het bedekken van iets met een laagje zilver. Verzilveren betekent ook: te gelde maken, innen of vergulden. Figuurlijk wordt verzilveren gebruikt om aan te duiden dat iemand het zekere voor het onzekere neemt. (Bron: Wikipedia.) Bij deze inlijsting is de eigenaar sowieso verzekerd van een duurzame inlijsting!

De titel “Kostbaar zilver ingelijst” doet wellicht vermoeden dat het bij deze showcase om een zilverstuk, een voorwerp of een sieraad zou gaan. Echter gaat het bij deze inlijsting om een bijzondere foto, getiteld Silvereye.

Silvereye is van oorsprong de titel van het eerste boek van Guido Argentini, de fotograaf van deze bijzondere foto. Guido is geboren in Florence (Italië) en sinds 1990 woonachtig in de Verenigde Staten (Los Angeles). Zijn foto’s staan in toonaangevende tijdschriften over de gehele wereld.   

Kostbaar zilver Silvereye | Lex Lijsten

Lex Lijstenmakerij verzorgde de inlijsting van deze dame gehuld in zilververf. Doordat de lijstenmaker zelf de inlijsting als waanzinnig mooi beschreef viel de inlijsting op. Maar ook omdat de lijstenmaker de foto op 1 mm aluminium heeft geplakt en een prachtige 5 cm brede hoogglans zilveren lijst heeft gekozen die voorzien is van museumglas. Ofwel, Perfect White Artglas. Vandaar dat wij deze inlijsting bij u onder de aandacht brengen. 

Kostbaar zilver

Uit hetgeen hierboven beschreven blijkt dat kostbare zaken een inlijsting verdienen en dan in onze optiek met ‘hét perfecte glas’. Want met Perfect White Artglas realiseert u een duurzame inlijsting. Zo heeft dit museumglas bijzondere eigenschappen als ontspiegeling, anti-reflectiecoating en uv-bescherming, waardoor uw inlijsting onder andere beschermd wordt tegen veroudering door (zon)licht.

Meer inspiratie?

Wilt u meer ontdekken van dit bijzonder glas of heeft u inspiratie nodig voor een mooi cadeau? Ontdek het op onze website.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?