Verdiept inlijsten papierkunstwerk

Met het verdiept inlijsten van een document, al dan niet van waarde, creëren lijstenmakers vaak een prachtig kunstwerk. Op de foto ziet u een papierkunstwerk van de hand van Miquel Planas uit Barcelona welke door Lijstenmakerij Pool opnieuw is ingelijst. 

Het verdiept inlijsten van dit kunstzinnige werk komt met het gebruik van conserverende materialen en Perfect White Artglas volgens Lijstenmakerij Pool nu veel krachtiger tot zijn recht dan voorheen in de blank houten lijst met een witte passe-partout.

Lijstenmakerij Pool verdiept inlijsten papierkunstwerk

Verdiept inlijsten

Heeft u speciale herinneringen of wilt u iets bewaren maar ook geregeld zien? Of het nu gaat om een doopjurk, een dooplepel, een geboortekaartje of deze drie dingen bij elkaar; het verdiept inlijsten van waardevolle spullen met Perfect White Artglas zorgt er zeker voor dat u er veel langer plezier aan beleeft! De unieke eigenschappen van het glas zorgen er namelijk voor dat het niet alleen zonder spiegeling getoond wordt maar ook beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Tot 99% UV Bescherming

Perfect White Artglas biedt tot 99% UV-bescherming en dat is uniek. Wit blijft wit, het textiel en het papier van de hierboven genoemde voorbeelden blijven veel langer beschermd. Perfect natuurlijk voor al die mooie herinneringen!

Om die reden kiezen anderen ook voor Perfect White Artglas bij het verdiept inlijsten. Lees hier meer over de bijzondere eigenschappen van Perfect White Artglas. Misschien ook een idee om de tekening van uw (klein)kind veilig te stellen? Lees ook het verhaal van het verdiept inlijsten van een kostbare oorkonde.

Meer weten over Perfect White Artglas of het inlijsten van uw mooiste werk?